Nederlands English


Nieuws
Presentatie eerste exemplaar Afscheidswijzer op Moscowa
Gezamenlijk herdenken tijdens Lichtjesavond op 12 december
Exclusieve gedenkhangers in collectie Moscowa
Bijzondere bomenwandeling door gedenkpark Moscowa
sitemap
algemene voorwaarden
disclaimer
 Home


Grafmonumenten

De begraafplaats van Moscowa is zeer overzichtelijkIn onze tijd krijgen uitvaarten een steeds persoonlijker karakter.
De behoefte om het grafmonument een eigen identiteit en vorm te geven, neemt toe. Uiteraard wil Moscowa hieraan zoveel mogelijk tegemoet komen, neemt u dus gerust contact met ons op.

Er is ruimte voor meer kunstzinnige monumentenEen graf moet er mooi en verzorgd uitzien. Daarom is het belangrijk dat het materiaal van het monument duurzaam is.
U kunt gebruik maken van onze expertise en u vrijblijvend laten adviseren over modellen en de mogelijkheden van materiaalgebruik. Denkt u aan een traditioneel monument, of voelt u zich meer thuis bij modern? Zou natuursteen goed passen, of toch beter keramiek? Hebt u wel eens gedacht aan roestvrij staal, kunststof, hout of glas? 

Sommige monumenten moeten passen in de monumentale omgevingBij het eigen graf kunt u de vorm van het monument grotendeels zelf bepalen. Moscowa is echter een monumentale begraafplaats; op bepaalde plaatsen moet het gedenkteken dan ook passen in de monumen-tale omgeving.

Bij het algemene graf gelden meer beperkingen, aangezien hier drie monumenten op één graf worden geplaatst.

Vergunning
Voor het plaatsen van een grafmonument is een vergunning nodig. Deze moet u schriftelijk aanvragen bij Moscowa. Het is handig als u daarbij beschikt over een foto of een ontwerp van het monument dat u voor ogen hebt. Moscowa bekijkt of het ontwerp wat betreft materiaal en maatvoering past binnen de vergunning en verzorgt vervolgens de afhandeling.

Hebt u vragen of speciale wensen, schroom niet en bespreek ze met ons. Wij adviseren u graag. Na een afspraak krijgt u een rondleiding en laten wij u in alle rust alle mogelijkheden zien. Ons kantoor is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 - 16.30 uur.

Facultatieve Divisie
Crematoria & Begraafplaatsen
Begraafplaats & Crematorium Moscowa
Begraafplaats & Crematorium Westerveld
Crematorium Dieren
Crematorium Jonkerbos
Crematorium Kranenburg
Rouwcentrum & Crematorium
De Boskamp