Beeldhouwen op zondag in Theehuis Moscowa

Op 13 september organiseert Begraafplaats & Crematorium Moscowa van 13.00 tot 16.00 uur een bijzonder middagprogramma. De bekende beeldhouwer Theo Fokke – die diverse publieksprijzen heeft gewonnen – geeft een demonstratie in Theehuis Moscowa. Deze demonstratie is de eerste van een reeks activiteiten die georganiseerd wordt in het sfeervolle Theehuis.

Een gedenkteken, op een graf of in de urnentuin, kan heel persoonlijk zijn. Nabestaanden wensen vaak een monument die past bij de overledene; qua vorm, kleur en materiaal. Zo wordt een gedenkplek echt een persoonlijke plek om naar terug te keren. Een speciale herdenkingsplek die warmte en troost kan bieden aan alle nabestaanden. Tijdens de demonstratie ziet u hoe een idee vorm krijgt, en wat er mogelijk is – ook wanneer u zelf een monument wilt maken.

Wandelen op Moscowa
U bent op zondagmiddag 13 september allen van harte welkom in het onlangs geopende Theehuis Moscowa. Deze voormalige beheerderswoning is nu zeven dagen per week geopend voor bezoekers die iets willen eten en drinken, of een bloemetje willen kopen voor op een graf van een dierbare. Ook is de bijzondere gids ‘Wandelen op Moscowa’ er te verkrijgen, inclusief een plattegrond van het gehele gedenkpark.

De beeldhouwdemonstraties worden tevens gehouden op zondag 20 en zondag 27 september, ook dan van 13.00 tot 16.00 uur.

Terug