Bloemen en planten op zondag in Theehuis Moscowa

Op 11 en 18 oktober organiseert Begraafplaats & Crematorium Moscowa van 13.00 tot 16.00 uur een bijzonder middagprogramma. Een Arnhemse bloemist geeft een demonstratie over grafbeplanting en boeketten in Theehuis Moscowa.

Een gedenkteken, op een graf of in de urnentuin, kan heel persoonlijk zijn. Dat geldt ook voor de beplanting. Bloemen en planten kunnen een heel eigen sfeer geven aan een monument, een sfeer die past bij de overledene. Zo wordt een gedenkplek echt een persoonlijke plek om naar terug te keren. In gedenkpark Moscowa mag u de beplanting helemaal zelf verzorgen. Mede daarom organiseert Moscowa deze demonstratie. Maar ook wanneer u het onderhoud door Moscowa wilt laten doen, is deze demonstratie waardevol. Zo leert u over persoonlijke rouwboeketten, of bloemen die geschikt zijn om tijdelijk op een graf te plaatsen.

U bent op zondagmiddag 11 en 18 oktober allen van harte welkom in het onlangs geopende Theehuis Moscowa. Deze voormalige beheerderswoning is nu zeven dagen per week geopend voor bezoekers die iets willen eten en drinken, of een bloemetje willen kopen voor op een graf van een dierbare. Ook is de bijzondere gids ‘Wandelen op Moscowa’ er te verkrijgen, inclusief een plattegrond van het gehele gedenkpark.

Terug