Deelname aan 50PlusBeurs groot succes

Begraafplaats & Crematorium Moscowa nam van 15 t/m 19 september deel 50PlusBeurs in het Utrechtse Jaarbeursgebouw. De beurs - de grootste ter wereld voor actieve 50 plussers - werd dit jaar door 98.000 mensen bezocht.

De informatieve stand had als thema ‘Weet u het al?’. Bezoekers kregen voorlichting over de verschillen tussen begraven en cremeren, de praktische zaken maar vooral ook de ongekende mogelijkheden. Veel bezoekers wisten niet dat er zoveel écht persoonlijke keuzes gemaakt kunnen worden rondom een uitvaart. Zo informeerden de medewerkers onder meer over mausolea die op sommige begraafplaatsen nog gebouwd kunnen worden en over moderne en kunstzinnige monumenten die in urnentuinen kunnen worden geplaatst. De reacties waren zeer positief. De 50PlusBeurs was een uitstekende gelegenheid om bezoekers op een informele manier voor te lichten over alle mogelijkheden voor, tijdens en na een plechtigheid.

De 50PlusBeurs was met bijna 100.000 bezoekers net zo drukbezocht als in het recordjaar 2009. De organisatie overweegt uitbreiding in 2011 van vijf naar zes dagen om meer spreiding van bezoekers en verdere groei mogelijk te maken. Kijk voor meer informatie op www.50plusbeurs.nl.

Terug