Deelname Begraafplaats & Crematorium Moscowa aan de Uitvaartbeurs een groot succes

Op 28 oktober jl. vond in Arnhem voor de tweede maal de Uitvaartbeurs plaats. Ongeveer 2100 bezoekers kwamen naar de prachtige Eusebiuskerk om zich te laten informeren over de verschillende aspecten en trends rondom het laatste afscheid. Begraafplaats & Crematorium Moscowa was één van de deelnemers. En ook dit jaar met veel succes!

De stand van Moscowa werd druk bezocht. Bezoekers werden uitgebreid geïnformeerd over de persoonlijke werkwijze en mogelijkheden. “Mensen helpen bij het maken van een eigen vrije keuze is het uitgangspunt van onze dienstverlening”, aldus Carla Bosua – Westerman, directeur van Begraafplaats & Crematorium Moscowa. Samen met de nabestaanden zorgen wij er voor dat het laatste afscheid overeenkomt met het leven van een dierbare.”

Dat Moscowa veel te bieden heeft, bleek ook tijdens deze Uitvaartbeurs. Want niet alleen tijdens de plechtigheid, maar ook daarna staan de persoonlijke wensen centraal. Tijdens de condoléance biedt Moscowa veel meer dan het gebruikelijke kopje koffie. Naast een – warm of koud – buffet behoort bijvoorbeeld ook het serveren van (alcoholische) drankjes met tappas tot de mogelijkheden.

Daarnaast toonden veel bezoekers interesse in de diverse gedenkbeelden en – monumenten van Begraafplaats & Crematorium Moscowa. Ze zijn er in alle soorten, kleuren en stijlen. Afhankelijk van de individuele keuze kan een gedenkmonument worden gecreëerd.

Tijdens de beurs werden ook lezingen en workshops georganiseerd. In het middengedeelte van de kerkzaal zorgden muzikanten en een koor voor een prettige sfeer.Terug