Indrukwekkende Lichtjesavond

Op vrijdag 13 december vond in gedenkpark Moscowa de jaarlijkse Lichtjesavond plaats. De avond werd georganiseerd door Begraafplaats & Crematorium Moscowa, Coöperatie DELA en medewerkers van de Eusebiusparochie. In het met kaarsen en fakkels verlichte gedenkpark ontvingen nabestaanden bij aankomst een kaarsje en ook de kinderen kregen een lichtje. Het Binnenstadskoor en doedelzakspelers verzorgden sfeervolle muziek.

In de Berkenzaal werd mooie muziek gespeeld en digitaal gedichten getoond. Er waren in het gedenkpark diverse uitvaartvoorgangers van de Eusebiusparochie aanwezig en voor een hapje en drankje werd gezorgd.

Herinneringen levend houden
“We merken echt dat zo’n avond aan een behoefte voldoet, het betekent veel voor mensen”, vertelt André Kruijmer, locatiemanager van Moscowa. “Er zijn dan ook veel mensen die jaarlijks terugkomen. Wij hopen met de Lichtjesavond troost te bieden; de saamhorigheid, maar ook de muziek, gedichten en het kaarslicht zorgen voor een bijzondere sfeer. We zijn dan ook erg dankbaar dat we deze avond weer mogen organiseren.”

Terug