Informatieve DVD helpt bij uw eigen keuze

Het hebben van een vrije keuze is voor Begraafplaats & Crematorium Moscowa als onderdeel van 'de Facultatieve Groep' essentieel. Dat ligt al in de naam besloten. ‘Facultatief’ komt uit het Latijn en staat voor ‘het hebben van een eigen keuze'.

Een weloverwogen keuze kan natuurlijk alleen maar gemaakt worden op basis van kennis. Vanuit die gedachte hebben wij deze maand de DVD ‘Facultatieve crematoria & begraafplaatsen’ gepresenteerd. Deze DVD gaat uitgebreid in op onder meer de invulling van een uitvaart, de plechtigheid, de mogelijkheden van cremeren en begraven én de talloze manieren waarop aan as een bestemming gegeven kan worden.

U kunt de DVD ‘Facultatieve crematoria & begraafplaatsen’ gratis bij ons afhalen. Het kan ook bij een van onze andere crematoria en begraafplaatsen: Crematorium Dieren, Crematorium Jonkerbos, Begraafplaats & Crematorium Westerveld, Crematorium Kranenburg en Rouwcentrum Crematorium ‘de Boskamp’.

Wilt u de DVD thuis ontvangen? Bel dan met 0255 - 51 48 43 (Begraafplaats & Crematorium Westerveld) of stuur een mailtje aan info@bc-westerveld.nl. In dat geval vragen wij u een bedrag van € 5,- voor porto, verzending en administratie.

 

Terug