Lichtjesavond 2012 op Begraafplaats & Crematorium Moscowa

Op vrijdag 14 december 2012 organiseert Begraafplaats & Crematorium Moscowa (Waterbergseweg 18, Arnhem) samen met DELA Uitvaartverzorging en Uitvaartverzorging Kramer een lichtjesavond voor iedereen die een dierbare wil herdenken. Tussen 18.00 uur en 20.00 uur is de begraafplaats sfeervol verlicht met kaarsen en honderden fakkels. Tijdens de Lichtjesavond worden kaarsjes uitgedeeld, die nabestaanden op de graven en bij de diverse herdenkingsplekken kunnen plaatsen. Het Binnenstadskoor en verschillende muzikanten zorgen voor mooie, passende achtergrondmuziek.

Herinneringen levend houden
Moscowa, DELA en Kramer vinden het belangrijk om herinneringen levend te houden en nabestaanden te helpen de draad van het leven weer op te pakken. André Kruijmer, locatiemanager van Moscowa: "Tegen het einde van het jaar denken mensen vaak meer aan hun overleden dierbare. De behoefte om weer even bij deze persoon te zijn, is in deze periode dan ook extra groot. Wij hopen op deze manier troost te bieden, met licht van kaarsen en mooie muziek in dit moeilijke jaargetijde."

Diverse activiteiten
In de uitvaartcentra van Kramer en DELA worden diverse activiteiten georganiseerd. Uitvaartvoorgangers van de Eusebius parochie zijn op Moscowa aanwezig. Voor koffie en thee op de diverse locaties wordt gezorgd en ook aan kinderen is gedacht. Iedereen is van harte welkom.

Terug