Maatregelen ivm corona virus

In het kader van de verspreiding van het corona virus heeft het kabinet op 12 maart in samenspraak met het RIVM besloten dat alle bijeenkomsten t/m 31 maart met meer dan 100 personen per direct worden afgelast. Dat geldt ook voor uitvaartplechtigheden op Moscowa: plechtigheden en condoleances met meer dan 100 gasten zijn niet meer toegestaan.

Plechtigheden met minder belangstellenden kunnen uiteraard gewoon doorgaan, met de dienstverlening die u van ons gewend bent.

Live uitzending plechtigheid
Worden er meer dan 100 mensen verwacht bij de plechtigheid, dan is het goed te weten dat wij in onze aula's de mogelijkheid bieden om de plechtigheid via internet live bij te wonen. Hierdoor kan iedereen als het ware toch aanwezig zijn. Om hier gebruik van te maken is het belangrijk dat u ons hiervoor (via uw uitvaartondernemer) schriftelijk toestemming geeft. Meer informatie vindt u hier.

Overige RIVM richtlijnen
Om alles in het werk te stellen de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen is het altijd van belang om er samen voortdurend op te letten dat wij hygiënisch en veilig met elkaar om gaan. Wij volgen daarbij de RIVM en hanteren de volgende richtlijnen:

· regelmatig handen wassen met zeep of het gebruik van desinfecterende gel
· hoesten en niezen in de binnenkant van de elleboog
· geen handen schudden
· vermijden lichamelijk contact
· gebruik van papieren zakdoekjes

Indien u symptomen heeft die kunnen wijzen op besmetting met het corona virus dan wordt u dringend verzocht om thuis te blijven.

Uiteraard treffen ook al onze medewerkers alle nodige voorzorgsmaatregelen.

Deze maatregelen gelden tot 31 maart 2020.

Uiteraard kunt u ons over het bovenstaande ook altijd bellen via 026 445 63 47 of mailen via info@moscowa.nl.

Terug