Moscowa biedt nieuw Wensenformulier

Iedereen heeft zo zijn eigen wensen en het vastleggen van deze wensen kunnen van belang zijn. Ook op het gebied van uw uitvaart. Speciaal daarvoor biedt Begraafplaats & Crematorium Moscowa een Wensenformulier, waarmee u uw toekomstige nabestaanden kunt laten weten hoe u uw uitvaart wilt vormgeven.

Rondom de plechtigheid, muziekkeuze, condoleance of het gedenkteken zijn er veel keuzemogelijkheden. Deze onderwerpen komen ook in het Wensenformulier aan bod. Door uw persoonlijke uitvaartwensen te noteren, geeft u uw nabestaanden te zijner tijd de mogelijkheid uw uitvaart geheel naar uw wens uit te voeren. Naast dat dit een geruststelling is voor u, kan het ook de nabestaanden rust geven. 

U kunt het ingevulde Wensenformulier bij uw belangrijke papieren bewaren. Als u het formulier ook digitaal bewaart, kunt u uw wensen op ieder gewenst moment aanpassen. Wanneer u tijdens het invullen vragen heeft over de mogelijkheden op Moscowa dan vindt u op deze website uitgebreide informatie. Maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd contact met ons opnemen (telefoon: 026 445 63 47) voor het maken van een afspraak met een van onze medewerkers. Wij informeren u graag. 

Klik hier om het Wensenformulier te downloaden.

Terug