Moscowa met Pasen geopend


Theehuis Moscowa is ook tijdens de Paasdagen geopend. Iedereen kan er op 27 en 28 maart terecht voor verse voorjaarsbloemen, seizoensplanten en paasstukjes. Onze medewerkers adviseren u graag over bijvoorbeeld grafbeplanting en de juiste bloemen voor dit seizoen.

Uniek theehuis
Moscowa’s Theehuis werd in 2015 geopend en speelt een belangrijke rol voor veel bezoekers. Iedereen kan hier dagelijks terecht voor vragen over bijvoorbeeld de locatie van een bepaald graf of het kopen van een bloemetje. Ook kunt u binnen of op het terras iets eten en drinken en is de bijzondere gids ‘Wandelen op Moscowa’ er te verkrijgen. In dit boekje vindt u een wandelroute die u meer vertelt over bijzondere monumenten en prachtige plekken die het gedenkpark rijk is. U start deze ‘ontdekkingstocht’ vanuit het Theehuis.

Rolstoelen en een invalidetoilet zijn aanwezig, net als transportkarren wanneer u zwaarder materiaal als grind, potgrond en planten wenst te vervoeren. Het Theehuis is zeven dagen per week geopend van 10.00 tot 16.00 uur, ook tijdens de Paasdagen. Wij ontvangen u graag!

Terug