Moscowa neemt deel aan de Uitvaartbeurs in Arnhem

Op zondag 28 oktober neemt Begraafplaats & Crematorium Moscowa deel aan de Uitvaartbeurs in Arnhem. De Uitvaartbeurs – die vorig jaar een groot succes was – vindt ook dit jaar plaats in de prachtige Eusebiuskerk op het Kerkplein in Arnhem. De beurs wordt georganiseerd om alles wat met het laatste afscheid te maken heeft bespreekbaar te maken. De toegang is gratis. Tussen 11.00 en 17.00 uur bent u van harte welkom.

Een persoonlijk afscheid
In de stand van Moscowa vindt u bijvoorbeeld uitgebreide informatie over de vele vormen van asbestemming. Zo kiezen nabestaanden steeds vaker voor een grafmonument of gedenkteken om hun overleden dierbare te herdenken. Een persoonlijk monument dat qua vorm en stijl helemaal past bij de overledene. Ook worden tijdens de Uitvaartbeurs diverse urnen en gedenksieraden getoond. Sinds kort kunnen bij Moscowa ook DVD–opnamen van een plechtigheid worden gemaakt. Veel mensen maken al gebruik van deze mogelijkheid. Mensen die fysiek niet aanwezig konden zijn, kunnen op deze wijze de plechtigheid als het ware toch nog meemaken.

Goede voorlichting
“Tegenwoordig is er steeds meer mogelijk op het gebied van begraven en cremeren”, aldus Carla Bosua – Westerman, directeur van Begraafplaats & Crematorium Moscowa. “Wij vinden het belangrijk dat iedereen hierin een persoonlijke en weloverwogen keuze kan maken. Daarom besteden wij veel aandacht aan goede voorlichting, zoals onze deelname aan de Uitvaartbeurs. Ieder persoon is uniek en daarom is ieder laatste afscheid ook uniek.”

Wij hopen u op zondag 28 oktober in onze stand te mogen begroeten!

 

 

 

 

 

 

 

 


Terug