Moscowa op Uitvaartboulevard in Arnhem

Op zondag 9 juni organiseerde Begraafplaats & Crematorium Moscowa, DELA en Kramer Uitvaartverzorging een ‘Uitvaartboulevard’ in Arnhem. Tijdens deze drukbezochte dag - circa 500 bezoekers - toonden verschillende exposanten een breed aanbod van alles wat te maken heeft met een afscheid. Daarnaast werden diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud, waardoor mensen op een laagdrempelige manier konden kennismaken met deze voor hen vaak onbekende wereld.

Bezoekers werden tijdens de Uitvaartboulevard geïnformeerdop het gebied van vervoer, bloemen- en assierradenkunst, uitvaartkisten en financieel-juridische dienstverlening. Daarnaast openden Moscowa, DELA en Kramer hun deuren voor een kijkje achter de schermen. De bezoekers wandelden over het gedenkpark van Moscowa en bezochten de crematieruimte, waar een medewerker van Moscowa uitleg gaf en vragen beantwoordde.

Informatief en innovatief
“Rondom een uitvaart kan zoveel”, vertelt André Kruijmer, locatiemanager van Moscowa. “Een dag als vandaag is bij uitstek geschikt om dat te laten zien. Voor veel bezoekers is het echt verrassend om te zien en horen wat er allemaal mogelijk is, en vooral dat zij het veelal zelf kunnen bepalen.” 

Terug