Open Dag Moscowa op 29 mei

Op zondag 29 mei 2011 organiseert Begraafplaats & Crematorium Moscowa een Open Dag. Tijdens deze dag kunt u kennismaken met ons gedenkpark en een kijkje nemen achter de schermen.

Iedereen is van 10.30 uur tot 16.00 uur van harte welkom. Vanaf 11.00 uur worden elk uur rondleidingen gegeven door gidsen van de IVN (vereniging voor natuur- en milieueducatie) en medewerkers van Moscowa. In het kader van de Open Parkendag van de IVN wordt tijdens de wandelingen uitgebreid verteld over de grote diversiteit aan planten en bomen in het gedenkpark. Ook komen uiteraard de bijzondere grafmonumenten uit heden en verleden aan bod.

Verder kunnen bijna alle ruimtes worden bezocht. Medewerkers van Moscowa beantwoorden al uw vragen en geven informatie over de vele mogelijkheden die er zijn voor, tijdens en na een plechtigheid. Moscowa beschikt ook over een Info & Nazorgruimte, waar een grote diversiteit aan urnen, sieraden en monumenten te bekijken is. U kunt hier informatie en advies krijgen over alle opties, die vaak op heel persoonlijke wijze kunnen worden ingevuld.

Om 14.30 uur wordt het monument van de Arnhemse schrijver Gerard Keller onthuld (1829 – 1899), die als schrijver en hoofdredacteur van de Arnhemse Courant werd geroemd.

Voor kinderen is tijdens de Open Dag een speciaal programma met verhalen en muziek samengesteld.

Wij hopen u op 29 mei te mogen ontvangen.
 

Terug