Open Dag op ‘Uitvaartboulevard’ van Arnhem

Op zondag 9 juni organiseren Begraafplaats & Crematorium Moscowa, DELA en Uitvaartverzorging Kramer een‘Uitvaartboulevard’ op de Weg langs de Begraafplaatsen. Van 12.00 uur tot 16.00 uur tonen verschillende exposanten een breed aanbod van alles wat te maken heeft met een afscheid. Daarnaast worden diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud, waardoor bezoekers op een laagdrempelige manier kunnen kennismaken met deze vaak onbekende wereld.

Informatief en vernieuwend 
De relatief onbekende uitvaartwereld bruist van de innovatie en nieuwe initiatieven. De exposanten op de ‘Uitvaartboulevard’ tonen u graag dat er tegenwoordig heel veel mogelijk is. U krijgt onder andere informatie op het gebied van vervoer, bloemen- en assierradenkunst, uitvaartkisten en financieel-juridische dienstverlening. Daarnaast openen Begraafplaats & Crematorium Moscowa, DELA en Uitvaartverzorging Kramer hun deuren voor een blik achter de schermen. U kunt de rouwkamers en aula’s van binnen zien, een wandelroute volgen over het gedenkpark van Moscowa en een kijkje nemen in de crematieruimte.

Ook kunt u genieten van de prachtige natuur van gedenkpark Moscowaen is er een open podium waar muzikanten zich presenteren. Aan het einde van de dag zullen de prachtige bloemstukken worden verloot onder de aanwezigen.

Iedereen is van harte welkom tijdens deze bijzondere middag. Wij hopen u op 9 juni te mogen ontvangen.

Terug