Presentatie boek ‘Moscowa’ tijdens uitstekend bezochte Open Dag

Met als thema ‘Cremeren of Begraven’ organiseerde Moscowa gisteren - zondag 17 mei – een Open Dag. Nagenoeg alle ruimtes waren toegankelijk voor de ruim driehonderd bezoekers. De hele dag werden er rondleidingen gegeven. Voor kinderen was er een speciaal programma, waarbij met de kinderen aan de hand van de dood van een pandabeertje onder meer een kistje beschilderd werd.

Tijdens de Open Dag kon tevens opnieuw kennis gemaakt worden met de Stichting Vrienden van het Park Moscowa. Samen met deze Stichting – opgericht om de mogelijkheden en de historie van het monumentale begraafpark onder de aandacht te brengen – is door de Stichting Monuscript het boek ‘Moscowa’ uitgegeven. De eerste exemplaren van dit boek - dat gedetailleerd ingaat op de geschiedenis van Moscowa – werden door de heer E.J. Schoevaers (Stichting Monuscript) uitgereikt aan wethouder C. Jansen van Arnhem en de heer J.M.H.J. Keizer, voorzitter van de Stichting Vrienden van het Park Moscowa en bestuursvoorzitter van 'de Facultatieve Groep' (exploitant van Moscowa). Het boek, geschreven door Menno Potjer, is uiteraard te koop bij Moscowa.

Op onderstaande foto van links naar recht: C. Jansen, E.J. Schoevaers, J.M.H.J. keizer en schrijver van het boek 'Moscowa' M. Potjer.Tijdens de Open Dag waren alle ruimten toegankelijk:


Terug