Presentatie eerste exemplaar Afscheidswijzer op Moscowa

Begraafplaats & Crematorium Moscowa was onlangs gastheer van de presentatie van de eerste editie van de Afscheidswijzer Arnhem. Het eerste exemplaar werd uitgereikt aan Jan Brugman, voorzitter van de Klankbordgroep Moscowa. 

Deze editie van de Afscheidswijzer heeft een echt ‘Moscowa’-tintje. Behalve dat de presentatie op Moscowa werd gehouden, schreef locatiemanager André Kruijmer het voorwoord en siert een prachtige foto van Moscowa de cover van het boek. Tijdens de presentatie - waarbij bijna honderd genodigden aanwezig waren - werd gesproken door de directeur en commercieel manager van de Afscheidswijzer en gaf Jan Brugman een mooie toespraak.Ook verzorgden uitvaartzangeres Machabelle en het duo Celliano sfeervolle muzikale optredens.

De Afscheidswijzer bevat essentiële informatie rondom het laatste afscheid gebundeld in een handzaam naslagwerk dat per gemeente wordt uitgeven. Naast praktische algemene informatie beschrijft de wijzer een helder overzicht van de uitvaartopties, bedrijven en instellingen in de betreffende gemeente.

Terug