Uniek handgemaakt gedenkhorloge in collectie Moscowa

Met het Chronos gedenkhorloge - een initiatief van de Dutch Watch Company - biedt Begraafplaats & Crematorium Moscowa een unicum op het gebied van gedenksieraden. Elk afzonderlijk horloge wordt door meester uurwerkmaker Willem van den Berg met de hand samengesteld. Het Chronos gedenkhorloge biedt ruimte voor een kleine hoeveelheid as van de overledene, maar ook kunnen ter herinnering  bijvoorbeeld sterrenbeeld, jaartallen of persoonlijke teksten worden gegraveerd. Tevens is het mogelijk initialen te verwerken in de handgemaakte wijzerplaat. De plaquette en de gouden wijzers kunnen eventueel van een persoonlijk sieraad (bijvoorbeeld een oude trouwring) worden gemaakt.

Exclusief maatwerk
Het Chronos gedenkhorloge is altijd maatwerk. Elk horloge is voorzien van een garantiecertificaat, een uniek serienummer en het meesterteken van het ‘Bossche Gilde van Goudsmeden’. Op basis van de specifieke wensen wordt elk horloge, dat standaard voorzien is van een Zwitsers precisie-uurwerk en een alligator lederen band, op bestelling en exclusief gemaakt. Hierdoor is veel mogelijk en ontstaat er een uniek en heel persoonlijk familiestuk.

De horloges worden geleverd met een prachtige ‘Watchwinder’ die ervoor zorgt dat het mechanisch Zwitsers uurwerk blijft lopen, ook als het niet gedragen wordt.

Het Chronos gedenkhorloge is exclusief verkrijgbaar bij Moscowa en de andere crematoria van 'de Facultatieve Groep' . Download hier gedetailleerde informatie over het gedenkhorloge. Kijk ook op de website van de Dutch Watch Company: www.dwci.nl

Voor meer informatie, of om het bijzondere horloge te bekijken, kunt u contact opnemen met Moscowa via 026 445 63 47.

 

Terug