Vleermuizenexcursie in Gedenkpark Moscowa op 11 juni

Zaterdag 11 juni organiseert Begraafplaats & Crematorium Moscowa, in samenwerking met IVN, een bijzondere vleermuizenexcursie. De start is om 21.30 uur bij Theehuis Moscowa. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur.

Bijzondere vleermuizen
Mensen zien vleermuizen vaak als enge beestjes. Dat is jammer, want het zijn erg interessante dieren die vliegen op basis van sonar, veel wendbaarder zijn dan vogels en gewoon leuk zijn om te zien. Ze komen vrijwel overal voor en zijn dus op het juiste tijdstip goed te vinden.

We nodigen u daarom graag uit om mee te gaan op een unieke wandeling in Gedenkpark Moscowa. Deskundigen van de Vleermuiswerkgroep Gelderland (VLEGEL) gaan samen met u op ontdekkingstocht. Tijdens de wandeling wordt verteld over de speciale leefwijze en wonderen die bij deze vliegende zoogdieren horen.

Historisch en groen Moscowa
Het decor van de excursie is Gedenkpark Moscowa. Monumenten – oud en nieuw – staan tussen  kleurrijk bloeiende planten en bomen op deze historische plek. Een prachtige omgeving voor een wandeling zoals deze.

Wandelt u mee?
In verband met de beperkte groepsgrootte en het weer vragen wij u zich aan de melden voor deze wandeling. Aanmelden kan via vleermuiswandeling@gmail.comsecretaris@ivnarnhem.nl of info@moscowa.nl. Voor meer informatie kunt u bellen met 06-17752901.

Terug