Wandelen tijdens Weekend van de Begraafplaats

In het kader van het landelijke Weekend van de Begraafplaats – met dit jaar als thema ‘Begraafplaatsen: vol liefde’, biedt Begraafplaats & Crematorium Moscowa een speciale wandeling in het natuurrijke gedenkpark. Het weekend vindt plaats van 28 t/m 30 mei.


Individuele wandelingen
“Omdat groepswandelingen en -activiteiten vanwege coronamaatregelen nu niet mogelijk zijn, verwelkomen we bezoekers graag op een andere manier”, vertelt André Kruijmer, locatiemanager van Begraafplaats & Crematorium Moscowa. “In het gedenkpark van Moscowa is de liefde voor overleden dierbaren goed voel- en zichtbaar. We hebben daarom een speciale wandelroute gemaakt, langs graven die ‘vol liefde’ zijn voor een dierbare, maar ook voor bijvoorbeeld een hobby, dier of beroep. De wandeling is heel geschikt om alleen of met een klein groepje te doen. In ons Theehuis kunt u een plattegrond ophalen, waar de route duidelijk op aangegeven is. Zo kan iedereen zelf ontdekken dat ook onze begraafplaats ‘vol liefde’ is”.

Theehuis Moscowa is dagelijks geopend van 12.00 tot 16.00 uur.

Weekend van de Begraafplaats
Het Weekend van de Begraafplaats is een gezamenlijk initiatief van de Landelijke Organisatie van Begraafplaatsen (LOB), stichting Terebinth, de Branche Vereniging Ondernemers Begraafplaatsbeheer (BVOB) en de ASCE, de Association of Significant Cemeteries in Europe. Bij deze organisatie zijn 179 begraafplaatsen uit 22 Europese landen aangesloten – waaronder ook Moscowa.

www.weekendvandebegraafplaats.nl

Terug