Zondag 22 april 2007: Open Dag

Begraafplaats & Crematorium Moscowa organiseert op zondag 22 april 2007 een Open Dag. Iedereen is tussen 10.30 en 17.00 uur van harte welkom om een blik achter de schermen te nemen en kennis te maken met de vooruitstrevende dienstverlening en mogelijkheden. Voor kinderen is er een speciaal programma.

Tijdens de Open Dag zijn vrijwel alle ruimtes toegankelijk en worden er rondleidingen gegeven. Bezoekers kunnen antwoord krijgen op al hun vragen. “Nog altijd bestaat er onduidelijkheid over de mogelijkheden die er rondom een uitvaart zijn,”vertelt Carla Bosua-Westerman, directeur van Moscowa. “En dat geldt niet alleen voor de invulling van de plechtigheid, maar ook voor de condoleance na afloop, de catering, de muziek, de verschillende asbestemming en graven.”

Stichting achter de Regenboog
Naast alle informatie die bezoekers van de medewerkers van Moscowa krijgen, kunnen bezoekers op 22 april ook zien met welk vakmanschap bijvoorbeeld urnen en assieraden gemaakt worden. Ook is de Stichting achter de Regenboog aanwezig. Deze stichting ondersteunt kinderen en jongeren bij de verwerking van het overlijden van een dierbare.

Gratis DVD
“Wij vinden het belangrijk dat iedereen op basis van alle mogelijkheden de voor hem of haar juiste beslissingen kan nemen”, zegt Carla Bosua-Westerman. “Niet voor niets besteden wij veel aandacht aan optimale voorlichting. In dat licht organiseren wij Open Dagen, maar hebben wij bijvoorbeeld ook recentelijk de DVD ‘Facultatieve crematoria & begraafplaatsen’ uitgebracht. Op deze DVD, die gratis bij ons afgehaald kan worden, wordt uitgebreid ingegaan op alle mogelijkheden die wij bieden.”

Terug