Brochures

Wilt u meer weten over Begraafplaats & Crematorium Moscowa? Of wilt u zich oriënteren op de mogelijkheden van begraven, cremeren, asbestemming of catering. Dan kunt u natuurlijk op deze website terecht. Maar u kunt ook onze brochures downloaden. Pas als u alle mogelijkheden kent, is een weloverwogen keuze mogelijk.

Zo gaat de algemene brochure uitgebreid in op de mogelijkheden die Moscowa biedt rondom een begrafenis- en crematieplechtigheid. Van muziekkeuze tot grafmonumenten en van de condoleance tot asbestemming.

Om de vele mogelijkheden van asbestemming onder uw aandacht te brengen hebben wij een aparte brochure over asbestemming. U kunt lezen over verstrooiing, urnengraven, columbaria, urnen, assieraden etc.

Tijdens de condoleance na afloop van een plechtigheid is aanzienlijk meer mogelijk dan koffie met een broodje. In deze brochure een impressie van onze uitgebreide cateringmogelijkheden.

Moscowa biedt ook een Wensenformulierwaarmee u uw toekomstige nabestaanden kunt laten weten hoe u uw uitvaart wilt vormgeven. U kunt het formulier online invullen en opslaan en/of printen.

Wilt u de brochures liever per post ontvangen, dan kunt u ze hier aanvragen.